Toimitusehdot

Voimassa 26.11.2015 alkaen

Maksaminen

Villen Kellari
Pankkitilin numero: FI7011463001147526
BIC: NDEAFIHH

Kirjoita viestikenttään tilauksesi numero. Lähetämme tuotteet kun maksu näkyy tilillä. Tehtyäsi tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä maksuohjeet. Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät 24% ALV:n.

Toimitustapa
Toimitamme tilaamasi tuotteet noin viikon kuluessa haluamaasi postitoimipaikkaan tai osoitteeseen. Jos tilaamasi tuote on päässyt loppumaan, ilmoitamme siitä sähköpostitse ja kerromme milloin tuotetta on taas saataville. Mikäli haluat tilauksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, laitathan halutun toimitusosoitteen ylimääräiseen viestikenttään! Tilauksen mukana saat tilauslistan. Tilauslista toimii sekä kuittina ostosta että takuutodistuksena tuotteista.

Palautukset ja reklamaatiot

Toivomme että pidät tuotteistamme! Mikäli kuitenkin jokin asia harmittaa, tuote on väärä tai vioittunut, ota yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla terhi@mummonpuutarhassa.fi. Korvaamme tilalle uuden tuotteen tai jos tuotteet ovat loppu, palautamme maksun tilaamastasi tuotteesta.
Halutessasi palauttaa tuotteen, sen tulee olla alkuperäisessä kunnossa. Laita pakettiin mukaan nimesi, tilausnumerosi ja erittely palautettavista tuotteista. Voit laittaa mukaan alkuperäisen lähetyslistan, kopion siitä tai ihan vaan yllä olevat tiedot paperilla. Toivoisimme myös tiedon palautuksen syystä! Kirjoita paketin päälle ”asiakaspalautus” sekä yrityksemme osoite:

Villen kellari
Vilusentie 31 A
33710 Tampere

Muistathan kirjoittaa palautuslistaan myös tilitietosi, niin palautamme maksamasi tuotteen hinnan. Jos palautat tilauksen kokonaisuudessaan, hyvitämme sinulle myös postimaksun.

Mummon puutarhassa verkkokauppa on nuori verkkokauppa, kaikki palaute otetaan mielellään vastaan! Palautetta voit laittaa sähköpostitse terhi@mummonpuutarhassa.fi tai sivustolta löytyvästä ”Ota yhteyttä” -osiosta!

Mukavia hetkiä Mummon Puutarhan tuotteiden parissa!

Terhi, Ville ja Sanni
Villen Kellari
Y-tunnus: 2605095-4